Kaca FAQ

Ing ngisor iki sawetara FAQ sing dianggep bisa migunani kanggo sapa wae sing kepengin ngerti babagan situs iki. Kita ngarahake supaya bisa nonton kabeh pembaca lan yen sampeyan duwe masalah, saluran YouTube utawa situs web iki, sampeyan bisa terus ngubungi liwat kaca kontak lan ngenteni tanggepan. Kita target kanggo nanggapi sajrone 24 jam. Aja kuwatir yen njupuk wektu luwih suwe.

  • Apa tujuane blog sampeyan? - Kanggo ngandhani wong babagan seri animasi tartamtu lan menehi pendapat babagan jinis seri kasebut. Iki mung tujuane lan ora nemoni apa-apa maneh.

  • Apa informasi sampeyan akurat / dipercaya? - Kita nglumpukake kabeh informasi saka sumber online umum, lan tujuane kanggo nggawe kabeh informasi sing dipikolehi 100% faktual. Biasane kita ndeleng karya lan PA penulis lan seniman anime.

  • Apa pendapat sampeyan bias milih jinis anime tartamtu? - Pancen ora. Kita nawakake tampilan sing jelas lan seger ing anime sing ditemoni, kita kanthi resmi ngumumake manawa ora bakal bias.

  • Suwene sampeyan duwe rencana nggawe blog kaya iki? - Suwene sing dikarepake. Ana sawetara wong liya sing nandur modhal ing situs iki kaya aku. Tujuane yaiku supaya bisa dadi situs sing bisa dipercaya, efektif, migunani lan nyenengake kaya ngapusi situs seri animasi liyane sing seneng karo perkara kasebut.

  • Apa sampeyan ngerti papan sing apik kanggo nonton anime online? ilegal utawa sah? - Ya, kita bakal menehi saran Funimation, sing duwe perpustakaan gedhe, nanging ora duwe klasik. Pilihan hukum liyane yaiku CrunchyRoll. Sanajan aku ora duwe CrunchyRoll, kita ndeleng akeh pariwara supaya bisa duwe pariwara sing apik. Minangka liyane, disaranake Kiss Anime. Ati-ati, manawa KA minangka situs video bajakan lan padha dadi tuan rumah video bajakan ing situs kasebut liwat metode Bit Torrent. Kita ora ngidini nggunakake situs iki, nanging sampeyan ngerti manawa ana. Yen sampeyan saka Inggris ing Inggris, disaranake sampeyan nggunakake https://kissanime.ru lan aja repot nyoba mbukak VPN ing kana bebarengan, ora bakal bisa digunakake lan sampeyan ora ngidini sampeyan ngakses situs kasebut.

  • Apa sampeyan bakal miwiti ulasan maneh? - Ya, kita bakal miwiti nggawe ulasan uga "Top 5s". Kita mung ngenteni apa-apa, mula sampeyan bisa ngarep-arep ndeleng situs kasebut.

  • Kapan konten YouTube anyar bakal kasedhiya? - Cepet banget. Kita bakal ngeculake (muga-muga) video anyar saben minggu. Kita uga bisa nindakake "Top 5 Karakter" ing YouTube uga nganggo swara. Nanging kita isih mutusake, terus ngenteni, bakal teka.

  • Apa rilis lan kira-kira tanggal rilis akurat? - Kita seneng mikir dheweke pancen bener. Kita duwe tujuan kanggo nglumpukake (lan kita yakin manawa bisa) materi sing paling akurat kanggo saben postingan blog sing bisa. Iki bakal dadi target kita sajrone pirang-pirang taun sing diarep-arep.
Translate »
%d bloggers kaya iki: