Potensi / Rilis mbesuk

Hyouka - Apa Bisa Mangsa 2?

Ringkesan

Hyouka Musim 2
Dijupuk saka "Hyouka" [Musim 1, Episode 22] - Animasi Kyoto

Hyouka pusatake sak klompok siswa Sekolah Menengah Tinggi sing mbentuk klub sing dikenal kanthi jeneng "Klub Lit Klasik". Sajrone wektu ing klub iki, dheweke melu petualangan ngatasi "Misteri" lan nulungi wong liya sing duwe masalah sing padha. Anime 22 episode Slice Of Life sing nampilake 4 karakter utama lan pirang-pirang karakter liyane sing asale ditayangkan wiwit tanggal 22 April 2012 nganti 16 September 2012, kanthi perdana episode kaping pisanan ing tanggal 14 April 2012 ing acara khusus ing Bioskop Kadowaka, Shinjuku , Tokyo. Prastawa episode pungkasan pancen ora mesthi nanging wis rampung karo Chitanda lan Oreki sing mbahas babagan bedane lan ambisi mbesuk.

The Ending

Kaping pisanan kita kudu ngomong babagan pungkasan Hyouka lan cara terstruktur, sadurunge kita entuk kemungkinan musim 2. Pungkasan Hyouka ora mesthi nggawe crita pungkasan lan pungkasane diwiwiti. Nanging, kita menehi cathetan sing seneng banget lan mikir. Pungkasan karo Oreki lan Chitanda ngobrol kanthi apik babagan masa depan lan tujuane saiki. Narik banget nalika ndeleng dinamis iki berkembang lan dadi sisihe kaloro karakter sing sadurunge. Aku ora nate sekseni sadurunge.

Hyouka Musim 2
Dijupuk saka "Hyouka" [Musim 1, Episode 22] - Animasi Kyoto

Ana uga bagean cilik saka adegan pungkasan iki sing nggawe aku penting banget. Oreki takon karo Chitanda babagan tugas sing bakal diupayakake. Oreki takon apa sing bakal dipikirake Chitanda yen dheweke kepengin kerja kaya ngono. Reaksi Chitanda kaya sing diarepake, dheweke kaget, nganti diwartakake manawa dheweke ora nate takon marang dheweke lan mung tekan bagean pertama ukara kasebut. Iki amarga Chitanda njaluk dheweke ngrampungake ukara kasebut, lan dheweke ujar "Oh ora ana apa-apa". Iki bisa uga mbesuk mbesuk bareng lan yen bakal ketemu maneh.

Hyouka Musim 2
Dijupuk saka "Hyouka" [Musim 1, Episode 22] - Animasi Kyoto

Pungkasan kasebut ora ngerteni banget babagan musim 2. Ana sebab iki, sing bakal dibukak mengko. Pemandangan iki umume ngandharake perasaan Chitanda lan Oreki, uga nggambarake piwulang babagan hood-diwasa lan hood-child. Oreki pengin ngandhani Chitanda babagan apa sing dirasakake dheweke lan ngerti rasa ragu-ragu Satoshi sajrone episode sadurunge babagan Ibara. Kalorone ijol-ijolan tembung liyane sadurunge ndeleng lan ndeleng angin nyebul wit. Minangka cara sing apik banget kanggo mungkasi seri, utamane sing kaya Hyouka lan aku ora mikir apa-apa liyane sing kudu ditindakake ing kene. Aku seneng ndeleng sawetara perkara liyane ing antarane Chitanda lan Oreki, nanging sejatine kita ngerti babagan anime.

Ngerti adaptasi Hyouka

Kanggo nyimpulake utawa bakal ana musim 2, kita kudu ngrembug babagan adaptasi anime Hyouka lan konten sing sejatine diadaptasi. "Hyouka" ditulis ing taun 2001 dening Honobu Yonezawa. Serial kasebut fokus ing kabeh sing kita deleng ing anime lan saka sing aku ngerti anime iki diadaptasi kanthi sampurna, meh ora ana sing ditinggalake utawa luwih ala, dadi salah. Kanggo bagean kasebut, anime nindakake tugas kasebut lan ora ana sing salah. Nanging, adaptasi anime mung nutupi novel ringan, sing ditulis dening Yonezawa lan ora bakal nambah, ora kaya sing bisa ditindakake. Seri novel ringan sing dikenal kanthi jeneng Hyouka wis rampung lan ora ana maneh bahan sing bakal ditulis. Kanthi tembung liya, novel utawa volume sing dakkandhakake, wis rampung.

Apa bakal ana musim 2?

Sacara angel diarani nanging nganti ora ditulis luwih akeh saka novel asline Hyouka ora bakal bali maneh kanggo musim 2. Iki utamane amarga novel kasebut wis rampung lan Hyouka (adaptasi anime) ora bisa diterusake kajaba sing kedadeyan. Iki bakal kedadeyan yen panulis asli wis seda utawa ora bisa nerusake nulis, nanging iki dudu. Honobu Yonezawa, sing lair ing taun 1978 isih nerusake kerjaane nganti saiki. Apa luwih becik takon yen dheweke bakal nerusake novel kasebut? Mesthi bisa uga ora mungkin.

Hyouka Musim 2
Dijupuk saka "Hyouka" [Musim 1, Episode 22] - Animasi Kyoto

Sing bisa dideleng bisa uga bisa dadi terus-terusan saka papan sing pungkasan. Aku ngira biasane iki bakal dadi novel Hyouka sing nomer loro, diwiwiti saka papan sing dakkarepake. Cara liya sing bisa diarsipake yaiku nggawe novel sing digawe 3-5 taun sawise kedadeyan anime kasebut. Ing kana kita ndeleng Oreki lan Chitanda pamitan siji lan sijine. Aku ngira iki minangka cara sing paling pas kanggo nerusake adaptasi anime saka Hyouka amarga bakal luwih masuk akal yen duwe novel nomer loro sing kedadeyan 3-7 taun sawise kedadeyan asline. Aku ngira alasane yaiku crita Hyouka lan papat tokoh utama kita wiwit rampung, amarga wis meh tekan pungkasan ing sekolah. Yen anime njupuk saka titik iki, tegese bakal ngerti kepiye proses Chitanda, Oreki, Ibara, lan Satoshi. Iki bakal dadi konsep sing menarik kanggo digali lan aku mikir manawa ana akeh potensial kanggo iki.

Hyouka Musim 2

Sacara angel banget yen ana kahanan, anime mandheg produksi ing taun 2012 sawise kabeh (bahan saka manga) wis diadaptasi. Dadi wis 8 taun wiwit adaptasi anime ditindakake. Nanging, ing 2017 film aksi langsung sing nampilake acara utama Hyouka dirilis. Pentinge iki yaiku kayane salah sawijining studio nganggep bermanfaat kanggo nindakake iki, sanajan film aksi langsung ditulis meh 16 taun sawise novel asline ditulis. Dadi, apa tegese iki? Apa adaptasi anime musim 2 bisa ditindakake yen film aksi langsung isih digawe babagan Hyouka? Iki mung 3 taun kepungkur, kanthi OVA lan spin-off liyane ditulis lan diproduksi. Hyouka kayane anime sing populer banget mula ora bakal suwe sadurunge musim 2.

Kapan Musim 2 hawa?

Hyouka Musim 2
Dijupuk saka "Hyouka" [Episode 14]

Aku kudu ngomong yen aku wis ngrembug ing antarane 2022 lan 2024. Alesan utama aku yaiku Hyouka nampilake 22 Episod sajrone rilis awal sing diiringi uga sawetara OVA. Yen kita bisa ngarepake musim anyar, mula wektu iki bakal luwih akurat. Nalika ditakoni ing wawancara Yonezawa negesake manawa minat Hyouka musim 2 paling sithik.

Kajaba iku, aku rumangsa kudu nyebutake serangan pembakaran sing nggegirisi sing kedadeyan ing taun 2019 ing gedung studio animasi Kyoto 1 (studio sing tanggung jawab adaptasi anime Hyouka) sing mateni 36 wong lan cacat lan cilaka 33 wong liyane. Yen sampeyan pengin maca babagan serangan kasebut, bisa kene. Atiku seneng banget marang sapa wae sing kena pengaruh terorisme lan kekerasan kasebut. Senadyan kabeh kedadeyan kasebut, kabar apik yaiku yen ing taun iki studio studio wis pulih saka serangan lan njupuk langkah-langkah kanggo mbangun maneh. Studio liyane uga ujar manawa dheweke bakal kepengin terus melu musim kaping loro ing Hyouka.

Dadi utamane, potensial kanggo musim 2 gumantung saka telung perkara kasebut:

  • If Yonezawa gelem nerusake crita Hyouka utawa ngidini panulis / produsen liyane terus.
  • Animasi Kyoto bisa nerusake produksi sawise pulih utawa studio liyane sing njupuk peran kasebut
  • Kabutuhan lan kasenengan kanggo musim 2 (pirang-pirang wong sing pengin ndeleng musim Hyouka musim 2) lan apa bathi kasebut.
  • Lan yen Hyouka musim 2 iku cocog kanggo dana lan perusahaan produksi sing tanggung jawab.

Minangka saiki, mung kabeh sing bisa kita ucapake. Yen sampeyan ngerteni artikel iki migunani, wenehi conto lan priksa manawa bakal nuduhake. Sampeyan bisa mriksa artikel liyane ing kene:

Artikel sing padha

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: