Apa Perlu Dideleng?

Apa Kaguya Sama Patut Ditonton?

Kagya Sama Love Is War minangka anime sing populer banget lan anyar sing diluncurake ing taun 2019, mula crita kepenak nanging musim kaping loro wiwit basi lan efek kasebut ana gandhengane karo narasi utama lan episode sing beda. . Crita kasebut pusatake udakara 2 siswa sing tresna karo liyane, nanging uga wedi ngaku-ngaku.

Iki nggawe crita sing cukup menarik ing wiwitan amarga loro karakter kasebut nggunakake taktik sing beda kanggo nggawe wong liya ngakoni tresnane. Iki supaya dheweke ora kudu ngakoni yen tresna marang awake dhewe. Dadi kauya Sama kudu ditonton? Kajaba artikel iki sing nduwe format minangka review, aku uga bakal nerangake babagan rinci babagan alasan Kaguya Sama sing kudu ditonton lan alasan Kagya Sama ora pantes ditonton lan aku mung bakal nutupi musim 1 & 2.

Ringkesan - Apa Kaguya Sama Katresnan Apa Perlu Ditonton Perang?

Crita Kagya Sama Love Is War pancen terus maju lan gampang diucapake. Sayange, iki bisa uga nyebabake sawetara masalah mengko sing bakal daklakoni. Seri kasebut utamane mung gumantung karo taktik lan taktik sing digunakake saben karakter (mung rong karakter utama), lan ing kene akehe narasi lan dinamika bisa digunakake. Kaguya Shinomiya & Miyuki Shirogane kalorone (ora kaget) ing dewan siswa, Shirogane dadi presiden dewan.

Apa Katresnan Apa Perang kudu ditonton?

Dituduhake ing episode kaping pisanan, Shirogane tresna karo Shinomiya lan uga sebaliknya. Nyatane ana narasi harfiah (yen aku kelingan kanthi bener) sing umume nuduhake kabeh crita udakara 2 menit pertama musim iki. Aku ora ngerti sebabe dheweke nindakake kanthi pribadi, bakal luwih masuk akal yen ketegangan lan hubungan antarane Shinomiya & Shirogane banjur dheweke loro ngerti yen wong liya tresna karo dheweke, nanging amarga sawetara alasan dheweke mutusake ora mudhun ing dalan iki, utamane amarga adaptasi anime bisa uga kudu nutupi kabeh materi lan ora duwe wektu (aku durung maca (manga).

Narasi utama - Apa Kaguya Sama Cinta Apa Perang Bakal Ditonton?

Crita kasebut diwiwiti karo rong protagonis / antagonis kita, Shirogane & Shinomiya sing loro ing dewan siswa, Shirogane dadi presiden lan Shinomiya dadi VP. Wiwit saiki, ora ana narasi tambahan utawa piranti plot liyane sing nggawe crita kasebut terus sejajar karo karakter liyane, bisa uga Fujiwara & Ishigami, kayata sing dakkira bisa dadi dinamis sing apik amarga beda.

Amarga sawetara sebab, ing musim kapisan mung ana papat anggota dewan kasebut, kalebu Shirogane & Shinomiya. Sanajan aku gedhe ing Inggris ing endi sistem pendhidhikan lan urip sekolah umume beda banget karo Jepang, aku rumangsa kudu ana paraga liyane ing dewan kasebut. Aku ngerteni alasane ana sawetara banget amarga kasunyatan manawa akeh karakter tambahan sing bakal ngrusak lan nyebabake masalah dinamis antarane Shirogane & Shinomiya, bisa uga mung aku.

Apa Kaguya Sama Cinta Apa Perang kudu ditonton?

Struktur narasi penting kanggo ngerteni manawa Kaguya Sama pantes ditonton utawa ora lan utamane ana ing sekitar metode utawa taktik sing digunakake Shinomiya & Shirogane kanggo nyoba (ora sukses) supaya wong liya ngaku. Ana sawetara cara sing apik banget sing digunakake lan uga ana wektu yen saben karakter nyoba nggawe awake dhewe luwih apik kanggo acara sing bakal teka lan bakal dideleng lan diadili dening wong sing wis ditresnani. Iki nggawe formulir kayata festival budaya lan dina olahraga.

Ana crita liyane ing crita sing uga nambah crita kayata bapakne Shinomiya dadi CEO saka perusahaan nggawe dolanan sing banjur mainake karaktere amarga dheweke ngerteni luwih akeh tinimbang wong liya amarga kekayaan sing akeh sing bakal diwarisake mengko. kulawargane. Saliyane iki, ora akeh sing bisa ditambahake lan yen aku uga bakal ngrusak konten sing bisa ditonton ing musim 1 & 2. Mula, aku bakal nyoba lan tetep adhedhasar sebab sampeyan kudu nonton Kaguya Sama Katresnan iku perang

Paraga utama - Apa Kaguya Sama Katresnan Apa Kudu Ditonton?

Sanajan mung ana papat karakter utama ing Kaguya Sama, dheweke nindakake tugas kanthi apik. Aku ora nemoni masalah karo wong-wong mau (kajaba Fujiwara) lan dheweke katon unik lan apik banget. Sejatine aku, sanajan pamilih karakter bisa uga dipikirake kanthi apik, saupama beda banget karo siji liyane. Coba dinamis antara Fujiwara lan Ishigami, beda banget lan iki nggawe dheweke seneng banget bisa nonton bareng.

Kaping pisanan kita duwe Miyuki Shirogane sing dadi presiden dewan, ing ngendi Shinomiya uga mahasiswa. Dhuwur, tampan karo mripat biru lan rambut pirang. Dheweke nyoba tumindak apik lan percaya diri nanging biasane gagal.

Miturut aku, iki ndadekake karakter sing apik, amarga cangkang utawa penampilan njaba sing bentrok karo batine, nggawe dinamis sing apik ing proses kasebut. Dheweke nganggo seragam ireng dewan siswa.

Sabanjure kita duwe Kaguya Shinomiya, wakil presiden. Dheweke tumindak kanthi cara sing padha karo Shirogane, nyoba njaga rasa percaya diri lan keren palsu nalika nglawan batin. Dheweke biasane cukup formal nanging uga isin ing wektu sing padha, dadi warisan kanggo kekayaan missive, sifat smug dheweke sok katon.

Dheweke biasane nyoba nyuda kekayaan uga nyoba ndhelikake. Dheweke duwe rambut ireng sing dijaga nganggo band, dheweke duwe mripat abang lan nganggo seragam ireng dewan siswa.

Kaping 3 yaiku Chika Fujiwara minangka anggota dewan siswa liyane. Yen aku kelingan kanthi bener, dheweke dadi sekretaris dewan siswa. Siji bab sing dakkerteni manawa aku ora bakal nate dadi sekretarisku. Dheweke duwe swara ngganggu, rambut jambon lan mripat biru. Dheweke umure rata-rata lan tuwuh kanggo siswa SMA biasa.

Saliyane iku, aku mikir dheweke bisa nembang lan nari lan kabeh sing dakeling-eling marang dheweke. Dheweke uga mulang Shirogane babagan carane main voli lan carane nembang ing sawetara episode, menehi karaktere sawetara kedalaman lan penting, sing dibutuhake banget.

Pungkasane, kita duwe Yū Ishigami, sing ngrampungake trope karakter bocah emo sing sepi sing dakkarepake wiwit wiwitan. Dheweke duwe karakter cethek sing ora ditambahi utawa diwenehi ambane nganti episode mengko ing musim 2.

Dheweke cukup dhuwur, kanthi rambut ireng dawa sing nutupi salah sawijining mripate. Kajaba iku, dheweke kayane duwe sawetara headphone ing gulu, kajaba ora ana sing bisa ngomong babagan dheweke. Watake digawe konflik karo Fujiwara nalika dinamika Shirogane lan Shinomiya digunakake.

Sub karakter

Sub karakter ing Kaguya Sama Love Is War kabeh nindakake pakaryan kanthi apik lan ora akeh sing bisa dakkandhakake. Kabeh padha nindakake apa sing kudu ditindakake lan ora ana sing ngrasakake ora umum. Yen wis dikandhani, dheweke uga ora apik banget, ora ana sing istimewa, nanging iki dudu fokus utama acara kasebut, mula jenenge.

Alesan Kaguya Sama patut ditonton

Apa Kaguya Sama Cinta Apa Perang kudu ditonton?

Crita asli (sebagian) - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Sampeyan bisa negesake manawa narasi Kaguya Sama asline asli, sanajan aku wis ndeleng akeh anime sing fokus ing elemen "Dewan Siswa" sadurunge, saengga pancen ora nyenengake. Nanging, dinamika katresnan yaiku sing mbedakake karo anime liyane sing wis dakdeleng. Faktor iki jelas duwe peran yen Kaguya Sama Kudu Ditonton. Kasunyatan yen ngetutake crita saka rong karakter sing loro-lorone tresna, nanging ora pengin ngakoni katresnan kasebut amarga wedi ditolak, nggunakake taktik lan taktik sing beda kanggo narik kawigaten wong liya.

Karakter asli, lucu lan berkesan - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Aku bakal ngapusi yen ujar manawa karakter utama ing Love Is War dudu kalebu ing ndhuwur, amarga padha. Sanajan aku ora seneng banget karo wong-wong mau, (khusus Fujiwara) aku isih mikir dheweke pancen apik lan asli. Iki nggawe seri dadi luwih nyenengake lan nemtokake (kanggoku) luwih utawa ora Kaguya Sama sing kudu ditonton.

Lumayan nyenengake - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Unsur komedi Kaugya Sama pancen apik banget lan aku pancen lagi retak amarga sawetara adegan. Ora nggumunake, umume adegan kasebut kalebu Fujiwara lan Shirogane, adegan restoran ramen cukup tegang nanging uga nyenengake nalika padha lan iki nggawe aku seneng nikmati seri luwih saka sing dakkarepake.

iklan

Narasi tetep ora basi - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Crita Kaguya Sama pancen ora bakal dipikirake nalika dipikirake. Sanajan narasi kasebut misale jek fokus ing bab sing padha lan sanajan kabeh adegan sing beda-beda padha karo tujuan sing padha, (Shirogane & Shinomiya nyoba saling ngakoni) dheweke plow jarang basi lan aku ngira iki cukup nyengsemaken ing mratelakake panemume.

Sub plot beda - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Sampeyan bakal kaget yen sampeyan durung nate nonton Kaguya Sama Love Is War, nanging anime utawa manga nggawe macem-macem upaya ngupayakake sub plot alternatif sing beda karo narasi utama. Sing dakkarepake yaiku anime nyilem menyang macem-macem plot sing nyimpang saka narasi asli sing nglibatake 4 karakter utama lan dyanmik ing antarane Shirogane & Shinomiya. Conto iki yaiku pemilihan dewan sudent antarane Shirogane lan Mino lino.

Soundtrack asli sing apik

Minangka perkara pungkasan sing bakal ditambahake lan sawetara sing narik kawigaten yaiku soundtrack asli kanggo Kaguya Sama Love Is War sing aku seneng banget. Nyatakake manawa akeh karya sing diluncurake ing soundtrack perang Kaguya Sama Love Is lan miturutku apik banget. Kaya Scums Wish (waca artikel kita babagan musim 2 kanggo kasebut kene), dheweke meh seneng banget yen melu Kaguya Sama Love Is War lan kadang-kadang rame banget. Nanging, dheweke isih nindakake tugas sing apik kanggo nggawe swasana liwat trek kasebut lan nggawe seri kasebut luwih nyenengake kanggo aku.

iklan

Alesan Kaguya Sama Ora Kudu Ditonton

Apa Kaguya Sama Cinta Apa Perang kudu ditonton?

Crita kasebut bisa uga mboseni sawetara wektu - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Aja salah paham, aku seneng dinamis ing antarane Shirogane & Shinomiya, nanging yen sampeyan duwe crita garis gedhe sing padha ing saben episode bisa dadi mboseni. Coba dakrembug, kalebu narasi sakabèhé, nanging ana gandhengane karo kesimpulan umum sawetara episode. Ayo dadi njupuk pungkasan musim 1 & 2, umpamane, aku prédhiksi bakal mandhiri kanthi gaya gantungan tebing iki sing ninggalake crita katresnan ing antarane kekarone, sawijining jinis sing bakal kelakon, nggawe kita mlebu musim sabanjure.

Nanging, ing pungkasan musim 2 aku wis bosen. Aku yakin kita kabeh pengin dheweke kumpul lan jinis ketegangan seksual sing bodho iki dinamis sing kita kabeh pengin ora ana. Aku yakin yen musim 3 ora rampung karo salah sawijining sing ngakoni, mula rating bakal mudhun amarga kajaba yen panulis duwe pikiran gedhe, aku bakal kesel banget karo dinamika sing padha digunakake bola-bali. Apa iki duwe pengaruh yen Kaguya Sama ora pantes ditonton dhewe? Mesthi ora, nanging minangka aspek penting sing kudu dipikirake.

Karakter sing ngganggu (kapan) - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Aku nemokake karakter saka katresnan Kaguya Sama iku sawijining perang sing cukup menarik, nanging ana kalane dheweke gugup. Yen sampeyan wis nonton musim kasebut, sampeyan bakal ngerti apa sing dakkarepake. Karakter kayata Fujiwara pancen saya gugup, mula saya angel fokus lan nikmati. Aku ora pengin sampeyan ngindhari Kaguya Sama amarga mung alesan iki, nanging yen sampeyan padha karo aku, sampeyan bisa uga kudu mikir lan nimbang alasan liyane Kaguya Sama ora pantes ditonton.

iklan

Dialog sing ora apik - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Dialog ing Kaguya Sama Love Is War bisa uga aneh-aneh lan aku ngerti iku fiksi, nanging aku ora bisa mbayangake sapa wae sing ngobrol utawa mikir kaya sawetara tokoh kayata Shirogane & Shinomiya, kayata. Cara duwe skema mental ing pikirane ora logis (sanajan wis nambah aspek komedi) lan iki nambahake pitakon babagan Kaguya Sama sing kudu ditonton? Dadi, aku kudu nyakup.

Kesimpulan episode sing angel banget - Apa Kaguya Sama layak ditonton?

Aku 90% yakin iki ana gandhengane karo manga (durung dakwaca) lan adaptasi anime lagi wae tugas, nanging aku nemokake fitur papan skor ing pungkasane saben episode sing nesu banget lan saya gugup saben aku ndeleng ing pungkasan saben episode. Maksudku, apa dheweke pancen kudu ngelingake sapa sing dadi juara ing episode iki, sapa sing bisa njaluk sing liyane ngakoni tresnane marang sing liyane, sanajan dheweke uga tresna? Kayane ora ana gunane lan nganggo, nanging aku mung nggawe dhaptar luwih apik lan ora kena pengaruh yaiku Kaguya Sama ora usah ditonton dhewe.

iklan

Kesimpulan - Apa Kaguya Sama Katresnan Apa Kudu Ditonton?

Miturutku, yen sampeyan durung nate nonton Kaguya Sama lan sampeyan wis maca kabeh alasan ing ndhuwur, aku bakal ngomong yen kudu ditonton, aspek komedi pancen narik kawigaten ora dikatutake pilihan karakter sing unik lan lucu sing nggawe saben episode luwih menarik lan makarya saka pungkasan. Althouh ana sawetara sebab kenapa Kaguya Sama Cinta Dadi Perang Ora pantes dielingi sebab Kaguya Sama Cinta Apa Perang iku penting banget kanggo nglangkungi dheweke.

Apa Kaguya Sama Cinta Apa Perang kudu ditonton?

Yen sampeyan wis maca artikel iki lan ndeleng kabeh alasan lan isih durung bisa mutusake, kita menehi saran supaya sampeyan nonton video anyar babagan seri sing bakal teka ing saluran YouTube. Saiki kita ngarep-arep artikel iki bakal mbantu sampeyan mutusake dhewe lan nyoba kanggo nyakup rincian kaya sing bisa kita deleng kaya artikel liyane sing padha karo artikel iki sing menehi paragraf sing ngguyu mung ujar "ya pancen kudu ditonton" tanpa konteks utawa liya-liyane kanggo nggawe alesan. Kita nyoba nyingkiri lan seneng yen artikel iki mbantu sampeyan.

Artikel sing padha

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: