Crunchyroll Top Pilihan

10 Anime Asmara Paling Top sing Ditonton Ing Crunchy Roll

Crunchy Roll duwe koleksi Anime sing akeh banget saka macem-macem jinis. Iki uga kalebu anime Romance sing dikasihi lan ana akeh sing kasedhiya ing Roll Crunchy. Dadi ing artikel iki, kita bakal njupuk pilihan utama kanggo Top 10 Romance Anime sing bisa ditonton ing layanan streaming Roll Crunchy. Tulung dingerteni manawa iki miturut pendapat dhewe lan sawetara acara bisa uga ora kasedhiya.

10. Urip Centaur

Urip Centaur - Crunchyroll - 10 Anime Romantis Paling Top sing Ditonton ing Crunchyroll

Sinopsis Anime:

Kimihara Himeno, uga dikenal kanthi jeneng "Hime," urip, katresnan, lan pasinaon kaya bocah-bocah sekolah menengah biasa. Bedane mung dheweke pusat. Dheweke seneng urip sekolah lan kanca sakelas kanthi macem-macem wujud, kalebu Nozomi draconid, Kyoko wedhus wedhus, perwakilan kelas angelfolk, lan Sassas-chan wong Antartika. Sedulur cilik Hime, Shino-chan, kancane Maki-chan, lan papat adhine perwakilan kelas uga gabung karo crita irisan urip sing lucu banget babagan bocah-bocah wadon sing manungsa, nanging sejatine ora ana! 

Sampeyan bisa nonton A Centaur's Life ing kene: https://www.crunchyroll.com/a-centaurs-life

Yen sampeyan ora yakin babagan Anime iki, sampeyan bisa maca ulasan ing kene: https://www.crunchyroll.com/a-centaurs-life/reviews

Crunchy Roll 2 Juni 2021 Rating:

Rating: 3.5 saka 5.

9. Ao-chan Ora Bisa Sinau!

Ao-chan Ora Bisa Sinau! - Crunchyroll - 10 Anime Romantis Paling Top sing Ditonton ing Crunchyroll

Sinopsis Anime:

Bapakne Ao Horie, sawijining panulis fiksi erotis, milih jeneng Ao amarga A singkatan saka “apel” lan O singkatan “pesta seks”! Nekat kanggo uwal saka warisane bapake lan mlebu universitas bergengsi, Ao fokus ing sekolah tinimbang golek romansa. Dheweke ora duwe wektu kanggo bocah lanang, nanging mung ana siji masalah: Kijima, kanca sakelas sing tampan, mung ngakoni tresnane marang dheweke! Lan sing dadi luwih parah, dheweke ora bisa mandheg mikir babagan kotor! Katon yen uwal saka pengaruh bapakne bakal angel.

Sampeyan bisa nonton Ao-chan Ora Bisa Sinau ing kene: https://www.crunchyroll.com/ao-chan-cant-study

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Ao-chan Can't Study ing kene: https://www.crunchyroll.com/ao-chan-cant-study/reviews

Crunchy Roll 2 Juni 2021 Rating:

Rating: 4.5 saka 5.

8. Sang Tirus Manis

Tyrant Kula Manis - Crunchyroll - 10 Anime Romantis Paling Top sing Ditonton ing Crunchyroll

Sinopsis Anime:

Kanca cilik Akkun lan Nontan kalebu pacar lan pacar. Nanging Akkun mesthi ujar angel banget marang Nontan lan uga adhem karo dheweke lan asring nesu. Nanging mung kaya ngono Akkun ngungkapake rasa tresnane marang Nontan. Iki minangka komedi katresnan ing sekolah menengah babagan Akkun lan Nontan, sing kayane ora peduli karo tumindak Akkun marang dheweke. 

Narasi Utama:

Sanajan nggumunake banget, Atsuhiro "Akkun" Kagari entuk bocah wadon impene: Non Katagiri sing manis lan tresna. Nanging, rasa isin amarga tumindak tresno - wiwit menehi pujian nganti tukaran ciuman - nyebabake dheweke tumindak kasar lan temenan marang Katagiri sajrone urip saben dinane. Nanging Akkun isih bocah lanang sing tresna banget; lan dheweke nuduhake kekagumane karo Katagiri kanthi cara dhewe. Saka tailing dheweke supaya bisa motret nganti ngobrol karo pacelathon, dheweke dadi pacare karo pacare dhewe.

Untunge, Katagiri nemokake tumindak Akkun sing lucu lan nyenengake, lan ngerti yen dheweke ora nate menehi penghinaan. Sanajan kanca cedhak, Masago Matsuo, nemokake dinamine rada aneh, Katagiri tresna marang tiran sing manis kaya dheweke.

Sampeyan bisa nonton Tiran Manisku ing kene: https://www.crunchyroll.com/my-sweet-tyrant

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo My Sweet Tyrant ing kene: https://www.crunchyroll.com/my-sweet-tyrant/reviews

Crunchy Roll 2 Juni 2021 Rating:

Rating: 4 saka 5.

7. jeruk

Jeruk - Crunchyroll / Ndhuwur 10 Anime Romance Kanggo Ditonton Ing Crunchyroll

Sinopsis Anime:

Yuzu, sawijining gyaru sekolah menengah sing durung nemoni katresnan pertamane, pindhah menyang sekolah bocah-bocah wadon sawise ibune nikah maneh. Dheweke pancen nesu banget amarga ora bisa nampa pacar ing sekolah anyar. Banjur, ing dina kapisan, dheweke ketemu karo presiden dewan mahasiswa rambut ireng sing ayu Mei kanthi cara paling ala. Apa maneh, dheweke banjur ngerti yen Mei yaiku adhine tiri anyar, lan dheweke bakal urip ing atap sing padha! Mula mula, pasrawungan antara loro bocah wadon sekolah tinggi sing padha karo siji lan liyane diwiwiti! 

Narasi Utama:

Sajrone musim panas taun baru sekolah menengah, ibune Yuzu Aihara nikah maneh, meksa dheweke pindhah menyang sekolah anyar. Kanggo sosialitas modis kaya Yuzu, acara sing ora nyenengake iki mung minangka kesempatan liya kanggo nggawe kanca anyar, jatuh cinta, lan pungkasane nemu ciuman kaping pisanan. Sayange, impen lan gayane Yuzu ora cocog karo sekolah ultrastrict sing anyar, kabeh bocah wadon, diisi karo bocah-bocah kelas sing ora manut lan bocah cilik sing overachieving. Penampilane sing sithik bisa narik kawigatene Mei Aihara, presiden dewan mahasiswa sing apik banget, sing langsung ngelus-elus awak Yuzu kanthi upaya nyita ponsel.

Sampeyan bisa nonton jeruk ing kene: https://www.crunchyroll.com/citrus/videos

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Citrus ing kene: https://www.crunchyroll.com/citrus/reviews

Crunchy Roll 2 Juni 2021 Rating:

Rating: 4 saka 5.

6. Cihayafuru

Chihayafuru - Crunchyroll / 10 Anime Romansa Top sing Ditonton ing Crunchyroll

Metu ing taun 2011 kanthi musim pertama anime Romance sing hebat iki Chihayafuru sing duwe musim liyane uga, dadi crita Romance paling dawa ing dhaptar iki! Kanthi jumlah episode sing kudu dibahas (luwih saka 70) sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo nandur modhal iki anime kanggo mesthekake.

Sinopsis Anime:

Chihaya Ayase wis nylametake karier model adhine. Nalika dheweke ketemu bocah lanang sing jenenge Arata Wataya, dheweke mikir Chihaya bisa dadi pemain karuta sing hebat. Chihaya ngimpi dadi pemain karuta paling apik ing Jepang, dheweke banjur pisah karo kanca-kanca karuta sing main. Saiki ing sekolah menengah, Chihaya isih main karuta kanthi ngarep-arep bisa ketemu kanca-kancane maneh.

Narasi Utama:

Chihaya Ayase, bocah wadon sing duwe kekarepan sing kuat lan tomboyish, tuwuh ing sangisore mbakyune. Ora duwe impen dhewe, dheweke kepenak melu urip nganti ketemu karo Arata Wataya. Siswa transfer sing tenang ing kelas dhasar ngenalake dheweke menyang karuta kompetitif, game kertu sing nuntut fisik lan mental sing diilhami dening antologi klasik Jepang saka Seratus Pujangga.

Ditarik karo semangat Arata kanggo game kasebut lan diilhami karo kemungkinan dadi sing paling apik ing Jepang, Chihaya cepet banget tresna karo jagad karuta. Bebarengan karo Arata sing nggegirisi lan kanca sing sombong nanging rajin, Taichi Mashima, dheweke gabung karo Shiranami Society lokal. Trio nglampahi masa kanak-kanak sing apik nalika main bareng, nganti kahanan kasebut beda-beda.

Saiki ing sekolah menengah, Chihaya wis tuwuh dadi wong aneh karuta. Dheweke duwe tujuan kanggo nggawe Klub Karuta Kompetitif Tinggi Kota Mizusawa, supaya bisa dadi juara nasional ing Omi Jingu. Disatukan karo Taichi sing saiki ora peduli, impen Chihaya kanggo nggawe tim karuta mung ora adoh saka kasunyatan: dheweke kudu nggabungake anggota kanthi semangat kanggo game sing cocog karo dheweke.

Sampeyan bisa nonton Chihayafuru ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/chihayafuru

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Chihayafuru ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/chihayafuru/reviews/helpful/page1

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 5 saka 5.

5. Perang Salib Chrono

Sinopsis Anime:

Ing New York, 1928, segel antara Bumi lan Neraka dilanggar. Nggawe persenjataan suci, para pengusir elit Sister Rosette lan Chrono - setan sing kekuwatan sing luar biasa nyebabake urip pasangane - ngresiki lurung-lurung setan. Ing balapan nglawan wektu, pasangan dinamit iki nuntut pati supaya bisa mungkasi medeni apokaliptik setan sing ora bisa dilalekake, Aion.

Narasi Utama:

Ing taun 1920an ana dasawarsa pangowahan lan pergolakan sing hebat, kanthi ana dhemit-dhemit sing hebat ing Amerika. Kanggo nglawan ancaman iki, organisasi suci sing dikenal minangka Ordo Magdalena didegake. Cabang organisasi ing New York minangka papan kanggo Suster Rosette Christopher sing enom lan ora sopan, uga pasangane Chrno. Ditugasake kanggo ngilangi ancaman setan, tim sing kondhang kasebut apik banget ing pakaryan kasebut, sanajan nyebabake kerusakan jaminan ing misi kasebut.

Nanging, loro-lorone Rosette lan Chrno didhukung kanthi peteng. Liwat dhemit sing bisa ngrusak, Rosette ngarep-arep bisa nemokake seduluré Joshua sing ilang sing dijupuk saka wong dosa lan setan, Aion, sing karo Chrno uga nuduhake sejarah getih. Kalorone kudu nglawan ancaman dhemit sing saya mbebayani lan nemokake sumbere, nalika terus nggoleki bebener sing ilang saka Joshua.

Sampeyan bisa nonton Perang Salib Chrono ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/chrono-crusade

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Perang Salib Chrono ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/chrono-crusade/reviews/helpful/page1

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 4 saka 5.

4. Raja Dhemit Daimao

Demon King Daimao - Crunchyroll / 10 Anime Romansa Top sing Ditonton ing Crunchyroll

Sinopsis Anime:

Raja Setan Daimao ngetutake Akuto Sai dadi paraga utama, sing nalika dheweke mlebu ing Akademi Sihir Konstan, nampa asil tes bakat pendhudhukan sing ora dikarepake: "Raja Setan."

Narasi Utama:

Akuto Sai, bocah yatim piatu sing kepengin dadi pandhita kanggo menehi kontribusi kanggo masarakat. Sayange, tes kecekapan nggawe dheweke dadi Raja Iblis sabanjure, nggawe kabeh wong ing sekolah kasebut (kajaba sawetara sing dipilih) wedi banget. Saiki dheweke kudu nglatih latihan ing Akademi Magis Constant kanthi wong-wong sing mlayu medeni, bocah wadon sing nyoba nyoba mateni dheweke, "adhine" sing mung endhog ing sekolah, airhead sing ora katon, mesin pembunuh robot, lan guru sing pengin jisime sinau. Kabeh karakter kasebut nambah komedi anime lan nindakake tugas sing apik kanggo njaga supaya menarik.

Sampeyan bisa nonton Setan King Daimao ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/demon-king-daimao

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Raja Iblis Daimao ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/demon-king-daimao/reviews/helpful/page1

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 4.5 saka 5.

3. Pacar Domestik

Pacar Domestik - Crunchyroll / Ndhuwur 10 Anime Romance Kanggo Ditonton Ing Crunchyrolll

Aku mikir saka judhul sampeyan wis ngerti tujuane anime iki lan sisih tengen sampeyan. Ana akeh adegan seksual ing babagan iki anime mula tulung dingerteni.

Sinopsis Anime:

Natsuo Fujii tresna karo gurune, Hina. Amarga nyoba nglalekake perasaane marang dheweke, Natsuo menyang mixer karo kanca sakelas ing kana dheweke ketemu bocah wadon aneh sing jenenge Rui Tachibana. Ing kedadeyan sing aneh, Rui njaluk Natsuo supaya nyelehake dheweke lan nulungi dheweke. Dheweke kaget, tujuane yaiku omahe Rui-lan panjaluk supaya dheweke pacaran karo dheweke. Ora ana katresnan ing tumindak kasebut; dheweke mung pengin sinau saka pengalaman kasebut. Amarga mikir yen bisa mbantu dheweke lali karo Hina, Natsuo ragu-ragu setuju.

Narasi Utama:

Natsuo Fujii ora duwe pengarep-arep tresna karo gurune, Hina. Nyoba terus, dheweke setuju karo mixer. Ing kana dheweke ketemu karo bocah wadon aneh, Rui Tachibana, sing ngajak dheweke nyelinep metu. Dheweke nggawa dheweke menyang omah lan takon supaya wong wadon duwe hubungan karo dheweke. Natsuo, frustasi amarga tresnane ora bakal ngasilake apa-apa, bakal kelangan prawane.

Dina sabanjure, bapakne Natsuo ngandhani yen dheweke pengin nikah maneh lan calon mitra bakal teka ing omah mau sore mau. Nalika lawang dibukak, jebule Rui minangka adhine Hina lan kalorone anak wadon saka bapakne sing pengin dikawinake, Tsukiko Tachibana.

Sampeyan bisa nonton Pacar Domestik ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/domestic-girlfriend

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Pacar Domestik ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/domestic-girlfriend/reviews/helpful/page1

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 4.5 saka 5.

2. Wektu Emas

Wektu Emas - Crunchyroll / Ndhuwur 10 Anime Romance Kanggo Ditonton Ing Crunchyrolll

Aku seneng karo Golden Time lan dadi salah sawijining Anime favoritku. Pungkasane apik, critane duwe karakter sing disenengi lan alurane gampang banget ditindakake. Yen sampeyan pengin banget babagan Anime kanthi gaya emosi rollercoaster, coba pilih Wektu Emas, sampeyan ora bakal getun.

Sinopsis Anime:

Banri Tada minangka siswa sing nembé diakoni ing sekolah hukum swasta ing Tokyo. Nanging, amarga ana kacilakan, dheweke kabeh kelingan. Sajrone orientasi mahasiswa anyar, dheweke nemoni siswa anyar liyane saka sekolah sing padha, Mitsuo Yanagisawa, lan dheweke langsung nggepuk. Tanpa ngeling-eling, uripe dadi tambah rame kaya-kaya ditemtokake dening tangan nasib. Nanging apa nasibe, lan apa bakal nyebabake rasa seneng utawa kelalen memori liyane.

Narasi Utama:

Amarga kacilakan tragis, Banri Tada diserang amnesia, ngilangi kenangan saka kuthane lan biyen. Nanging, sawise kekancan Mitsuo Yanagisawa, dheweke mutusake terus lan miwiti urip anyar ing sekolah ukum ing Tokyo. Nanging nalika dheweke wiwit nyetel urip ing perguruan tinggi, Kouko Kaga sing ayu banget nyerang urip Banri, lan pertemuan kesempatan kasebut minangka wiwitan taun sing ora iso dilalekake.

Sawise ndeleng sekilas babagan kuliah, Banri ngerti manawa dheweke ana ing papan sing anyar lan jagad anyar - papan sing bisa dilahirake maneh, duwe kanca anyar, tresna, nggawe kesalahan, lan tuwuh. Lan nalika dheweke wiwit nemokake sapa sejatine, dalan sing dipilih nuntun dheweke menyang urip sing padhang sing ora bisa dilalekake.

Sampeyan bisa nonton Wektu Emas ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/golden-time

Sampeyan bisa maca ulasan kanggo Golden Time ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/golden-time/reviews/helpful/page1

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 4.5 saka 5.

1. Kaguya-Sama: Katresnan Minangka Perang

Wektu Emas - Crunchyroll / Ndhuwur 10 Anime Romance Kanggo Ditonton Ing Crunchyrolll

Sinopsis Anime:

Kita wis nampilake Perang Kaguya-Sama ing Perang Paling Dhuwur 10 Irisan Urip Anime kanggo nonton ing Funimation lan kanggo alesan sing apik. Kaguya-Sama minangka salah sawijining Anime paling dhuwur babagan Funimation lan kedadeyan sing padha ing Crunchyroll. Anime iki kayane pancen misuwur lan sampeyan bisa maca artikel babagan iki: https://cradleview.net/is-kaguya-sama-worth-watching/ utawa priksa kaca Kaguya-Sama Love Is War ing kene: https://cradleview.net/kaguya-sama/

Narasi Utama:

Ing divisi senior Akademi Shuchiin, presiden dewan presiden lan wakil presiden, Miyuki Shirogane lan Kaguya Shinomiya, katon dadi pasangan sing sampurna. Kaguya yaiku putri saka kulawarga konglomerat sing sugih, lan Miyuki minangka siswa paling dhuwur ing sekolah kasebut lan kondhang ing saindenging prefektur. Sanajan dheweke seneng karo dheweke, dheweke uga bangga ngakoni tresnane, nggawe akeh skema kanggo nggawe wong liya ngakoni.

Sampeyan bisa nonton Kaguya-Sama Love Is War ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/kaguya-sama-love-is-war

Waca ulasan kanggo Kaguya-Sama ing kene: https://www.crunchyroll.com/en-gb/kaguya-sama-love-is-war/reviews/helpful/page1

Waca review lengkap babagan Kaguya-Sama liwat Cradle View ing kene: https://cradleview.net/is-kaguya-sama-worth-watching/

Crunchy Roll 17 Juni 2021 Rating:

Rating: 5 saka 5.

Mekaten, kita wis nutupi kabeh Pilihan Anime Romance Top 10 sing bisa dideleng ing Crunchyroll saiki. Yen sampeyan seneng karo artikel iki, wenehi komentar kaya lan nuduhake, uga komentar. Profil panganggitku: http://en.gravatar.com/lillyj01

Sampeyan uga bisa ndhukung situs liwat nyumbang utawa ndhukung ing Patreon. Sampeyan uga bisa mbantu tuku barang dagangan Cradle View ing ngisor iki. Kabeh desain asli lan eksklusif sing ora bakal ditemokake ing papan liya.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: